Kontakt

  • Vardagsvego består av ett matglatt gäng på fyra:

  • Johanna Birkebro, singel, 27 år, bosatt i Göteborg. Förutom att skriva läckra texter till Vardagsvego jobbar Johanna som grafisk designer och frilansande illustratör. Ibland ser ni hennes fina illustrationer här på vår webbsida. Hon blev vegetarian som 20-åring och har sen dess lyckats omvända nästan hela familjen. ”De blev så imponerade av all god mat jag bjöd på att de också ville bli vegetarianer.” Favoritmaten är en krämig auberginelasagne toppad med parmesan och pinjenötter.

girl-657753_640

  • Mikkel Magnuson, gift, 35 år, bosatt i Malmö. Mikkel är skribent och webbansvarig för Vardagsvego och är en fena på att koda och programmera hemsidor. Han är nybliven vegan, efter att ha varit vegetarian i över 10 år. Hans dotter Lisa går i hans fotspår och älskar att laga mat tillsammans med pappa, speciellt veganska pannkakor. Mikkels favoriträtt är en asiatisk kokosgryta med tofu.

entrepreneur-593371_640

  • Veronica Williamsson, stolt kattägare, 19 år, bosatt i Lund. Veronica studerar journalism och har vuxit upp som vegetarian. Hon älskar att experimentera i köket och att uppfinna nya rättter, som hon sedan skriver om på Vardagsvegos blogg. Favoriträtten är just nu vegoburgare gjorda på kikärtor, med sötpotatis-pommes och morotstzatsiki. ”Inget slår en riktig hemmagjord burgertallrik”

girl-690614_640

  • Hampus Stark, 30 år, sambo, bosatt i Malmö. Hampus är utbildad kostrådgivare och allt-i-allo på Vardagsvego, han är händig som få och kan byta 20 glödlampor i minuten. Hampus är allätare med ett nyvunnet intresse för vegetarisk mat. ”Mitt största intresse är träning och hälsa, och en mer vegetarisk kost har hjälpt mig nå nya mål inom träningen”.

man-324103_640

  • Vardagsvego håller till på Amiralsgatan 12, 211 55 Malmö. Kom gärna förbi och hälsa på oss men glöm inte att ta med fika.

  • Om du gärna vill prata med, eller maila oss så når du oss på tel: 040-40 35 20 och via mail kontakt@vardagsvego.se